Coach en White Time Healer Marita


13 december 2018 - White Time Healer en Coach Marita Box 37

White Time Healing Sessie

white time healing door marita box 37

Tags:

Onderstaand het blogtekst geschreven door White Time Healer Marita box 37. De tekst gaat over een White Time Healing Sessie zoals zij die toepast en wat dat uit voort komt

Hoe het begon…

De man ligt op zijn rug. Met mijn hand voel ik boven zijn chakra’s of deze actief zijn of wel wat energie kunnen gebruiken. Wanneer mijn hand zijn hart chakra bereikt wordt mijn hand ineens weg geslagen.Wow! Blijkbaar wil hij niet dat ik zijn hart centrum voel (onbewust). Langzaam, voorzichtig en met zachtheid benader ik zijn hart chakra weer met mijn hand. Hij heeft ook bewust de intentie om mij binnen te laten. Nu kan ik wel contact maken met zijn hart centrum en onmiddellijk ‘zie’ ik een grote schaar in zijn energieveld. Geen idee wat dit betekent, maar ik weet wel dat je geen schaar in je hart chakra hoort te hebben. Dus voorzichtig en met behulp van een engel haal ik de schaar weg.

Slangen op je pad…

Een donkere put verschijnt in beeld. Ik kan de bodem niet zien, dus ik teken een ‘esé’ teken in de lucht (esé betekent ‘de kracht van totale liefde’) en laat deze oplichten als een felle lamp en laat hem in de put vallen (Ik visualiseer dit in mijn hoofd, terwijl ik mijn handen op zijn hart chakra houd en de White Time energie laat stromen). Terwijl het teken naar beneden valt, licht het op waar het langs komt. Ik zie twee zwarte, gemeen ogende slangen opduiken. Dan raakt het teken de bodem. Op de bodem zie ik een jonge versie van de man zitten. Het kind kijkt omhoog met angst in zijn ogen. In mijn perceptie betekent dit dat deze man op jonge leeftijd iets heeft meegemaakt dat hem van schrik zijn hart heeft doen sluiten. Bang om nog eens zoveel pijn te voelen. De slangen zijn de waakdieren om ongewenste indringers af te schrikken. 

Zelfbescherming…

Maar deze vorm van zelfbescherming houdt hem nu, als volwassene, alleen maar tegen. Dus ik vul de put met ‘White Divine Blessings of Light’; een energie die specifiek werkt op donkere energieën, om de weg vrij te maken voor de helende White Time. De slangen en het angstige jongetje worden gevuld met het witte licht en verdwijnen. Ik laat er net zoveel energie inlopen tot de put helemaal verdwenen is. Dan sluit ik de healing sessie. Een paar dagen later vraag ik aan deze man hoe het gaat. Hij zegt dat hij zich opmerkelijk goed voelt, een stuk beter dan de weken voor de sessie. Super!

Door White Time Healer en Coach Marita Box 37

Terug naar blog overzicht