Mediums24


8 juni 2018 - Woordenboek

Pendelen

pendelen door mediums en paragnosten bij mediums24.nl

Tags:

Wat is Pendelen

Pendelen wordt gebruikt door mediums en consulenten om antwoorden te kunnen krijgen met behulp van de wijsheid uit je eigen onderbewuste.

Met pendelen krijg je inzicht en antwoorden op zaken die je diep vanbinnen wel weet, maar waar je je minder bewust van bent. Hierdoor kun je erachter komen wat er in je onderbewuste leeft.

Over pendelen
Een pendel is een metalen, kristallen of glazen voorwerp dat verschillende vormen en maten kan hebben; het zit vast aan een draad of ketting. Mediums en consulenten gebruiken het om levensvragen te kunnen beantwoorden. Ze houden de pendel bij het uiteinde vast en stellen een vraag.

Dit moet een enkele, erg duidelijke vraag zijn. Vervolgens beweegt de pendel en daaruit kan een antwoord worden gehaald. Het antwoord kan bekrachtigd worden of met een nee beantwoord worden. Het is ook mogelijk dat er gebruik gemaakt wordt van pendel kaarten.

Hierbij is het mogelijk dat er meer antwoorden worden gegeven. Het is mogelijk dat er ook een alfabet is waardoor er een specifiek antwoord gegeven kan worden. Dit komt omdat een pendel alle kanten op kan gaan.

Met pendelen maak je eigenlijk direct contact met de wijsheid uit je onderbewuste. Vervolgens komt het antwoord vanzelf.
Namasté

 

ga naar uw medium, paragnost of kaartlegger

ga naar goedkoper bellen

Terug naar blog overzicht