Mediums24 is een een maatschappelijk en spiritueel platform waar je je eigen medium of consulent kunt vinden. Je kunt bij ze terecht voor vragen over de liefde, gezondheid, toekomst, en nog veel meer. Onze mediums en consulenten staan 24 /7 voor je klaar.

 

Onze mediums en consulenten zijn gedreven en zorgvuldig voor jou uitgekozen. Zij zijn niet alleen een luisterend oor, maar tevens helpen zij jou graag bij het beantwoorden van je vragen. Ook geven zij jou inzicht in je leven, zowel privé als zakelijk.

 

Wat nog meer

 

Verder kun je bij ons terecht voor fotoreading. Hierbij kun je op elk gewenst tijdstip een duidelijke foto doorsturen van een dierbare of van jezelf, het gezicht bij voorkeur met de ogen naar de camera gericht. De mediums kunnen door middel van de foto informatie krijgen over datgene wat op de foto staat. Tevens kunnen zij nog meer informatie ontvangen. Zij kunnen namelijk ook zeggen wat er om de foto heen gebeurt. Zij zullen jou contacteren over de informatie die zij hebben gevonden. Dit kan zowel via mail als telefonisch.

 

Ook kun je bij Mediums24 terecht voor een e-consult. Dit kan fijn zijn als je consulent in gesprek is of als je het op een later moment wil teruglezen. De consulent reageert altijd binnen 24 uur. Je hoeft dus nooit lang te wachten.