medium en paragnost Pierre

medium en paragnost Pierre

Het mediumschap is mij met de paplepel ingegeven en is voor mij een tweede natuur Ik ben een heldervoelend medium en paragnost en werk voornamelijk met elementen uit de Natuur om jou weer in je kracht te zetten.

Door mijn specialisme en ervaring beheers ik de kracht om energie in de natuur op te nemen en af te geven.

Door de energie uit de Natuur en positiviteit met je te delen krijg je weer kracht en volop vertrouwen. Ik werk duidelijk en discreet en doe mijn best je een gevoel van thuiskomen te geven.

"Mijn overgrootmoeder legde al kaarten en is o.a. voor mij een inspiratie om mijn gaven in te zetten. Door Chanelling van energie├źn (ook op afstand), Engelencontact, het leiden van entiteiten naar het Licht en het absorberen van negatieve energie. Negatieve energie die vooral werkt op het 2e en 3e chakra (buik en Solarplexus) met een verhogende werking op ZelfLiefde en levensvreugde. "

Bel mij gerust, geen vraag is gek.

Je vragen kunnen gaan over liefde, relaties, werk, zakelijk, opvoeding, burn-out, echtscheiding, rouwverwerking, opvoeding, .

Skills: Tarot, Coaching, Pendelen, Engelencontact, het geven van Energie uit de Natuur, absorberen van negatieve energie, entiteiten leiden naar Het Licht,

Telefonisch consult
E-mail consult
Fotoreading

Aanwezigheidsoverzicht:
dinsdag en donderdag overdag
maandag tot en met zondag de avond

0909-0804 90cpm
0907 23666 125cpm