consulent Ankie

consulent Ankie

Lieve bezoeker van en beller naar Mediums24.nl. Graag wil ik mezelf en onze teamleden aan je voorstellen. Mijn naam is Ankie en ben de oprichtster van www.mediums24.nl

Wat meer over mij

Als intuïtief massagetherapeut werd het voor mij een vanzelfsprekendheid om tijdens de massage blokkades aan te raken en samen met mijn cliënt aan zijn of haar zelfbeeld (en dat wat door de jaren heen was opgelegd of aangemeten) bespreekbaar te maken en zelfs te accepteren.

Het ontstaan van Mediums24.nl

In mijn praktijk werkte ik met jong en oud, met kinderen, pubers, jong volwassenen, studenten, (jonge) vrouwen met sterke hormoonklachten o.a. overgang en ovulatie, "geslaagde" mannen en vrouwen, mensen met een "grote" portemonnee maar ook mensen met een "kleine" portemonnee, het kon gaan over liefde, relatie, school, werk, zakelijk ... maakt niet uit wat. Voor mij en de consulenten is Mediums24.nl een manier om sneller en directere te kunnen helpen aan antwoorden en inzichten bij al je levensvragen. Ook zijn er deskundigen bij die je goed kunnen informeren over hoe te handelen bij echtscheiding, zakelijke issues, bij opvoeding of een gezonde levensstijl. Naast het Mediumschap, zijn wij een adviserend orgaan en helpen en begeleiden wij je zo goed als mogelijk daar waar jij het niet meer weet... Echter zijn wij geen vervanging van arts, psycholoog of ander specialist.

Wil jij graag (eerst) een gesprek met mij, dan bel je ook 0909-0804 en laat je je doorschakelen naar box 52. Ik ben meest op dinsdag, donderdag en vrijdag overdag online.

Wil je graag een belafspraak met mij, dan is dat mogelijk. Als je een verzoek stuurt via het contactformulier dan krijg je binnen 48uur een berichtje van mij terug met een belafspraak.

Ik adviseer iedereen die wil bellen, naar mij of een van de consulenten op het platform van Mediums24.nl, een gratis account via de credit-pagina aan te maken en te bellen met credits. Een aantal voordelen van het bellen met credits zijn nl. dat je bij aankoop gratis extra belminuten krijgt en je zicht hebt op je belkosten.

Schroom je niet om te bellen, geen vraag is gek. We zijn allemaal mensen en "ieder huisje, heeft zijn kruisje". Deel het met ons, want praten helpt je echt verder.

Liefs Ankie en Team Mediums24.nl

0909-0804 90cpm
0907 23666 125cpm