coach Charlie

coach Charlie

Coach Charlie is een hooggevoelig en ervarings deskundig Coach bij mediums24.nl.

Een consult met deze ervaringsdeskundige coach is een zeer positieve ervaring. Zelden heb je gesproken met iemand met zoveel geduld en aandacht voor datgene wat jou op dit moment bezig houdt.
Hallo, ik wil me graag even voorstellen. Ik ben Charlie, Ik heb een luisterend oor, ben hoog gevoelig en zal mijn kennis en ervaringen als gezondheidscoach, wandelcoach en wereldmasseur inzetten om er samen met jou ervoor te zorgen dat JIJ je weer gelukkig gaat voelen en je doelen kunt gaan bereiken waar je al een tijd naar onderweg bent.

Ik zal je adviseren en ondersteunen bij o.a. blokkades en het doorkomen van moeilijke periodes. We maken allemaal leuke en minder leuke dingen mee in ons leven, alleen de vraag is: hoe kun je er het beste mee omgaan zonder aan jezelf voorbij te gaan?

Ik heb me als coach gespecialiseerd in rouw en verliesverwerking, relatie en intimiteit, Stress en Burn-out, gezondheid en leefstijl. Stuk voor stuk heb ik met alles te maken gehad en de kennis die ik eraan over heb gehouden wil ik gebruiken om jouw leven weer in balans te krijgen.

Graag wil ik een luisterend oor zijn en samen met jou kijken hoe we de moeilijke periode waarin je nu zit door kunt komen. Ik wil graag dat je weer in balans komt en daardoor weer gelukkig bent. Ben je bereid om een aantal stappen te nemen die we samen gaan bespreken, dan luister ik graag naar je.

Hartegroet, Charlie.

Je vragen kunnen gaan over liefde, relaties, intimiteit, werk, burn-out, echtscheiding, rouw- en verliesverwerking, gezondheid en leefstijl.

Skills: fotoreading, @mailconsult, coaching, stress coaching, rouw- en verliesverwerking, luisterend oor