medium en astrologe Nova

medium en astrologe Nova

Ik ben een heldervoelend en paranormaal medium en healer. Ik stem mij af op de energie├źn om mij heen en op die van degene waar ik contact mee heb op dat moment. Ik werk met Engelen als dat op dat moment uitkomt en voel vrij snel wat er aan de hand is. Ook voel ik wat jij voelt, bijvoorbeeld pijn of emotie. Daardoor kan ik zonder veel woorden jou toch vertellen wat er speelt en wat je dwars zit. Als er blokkades zitten, krijg ik dit door dmv tintelingen. Deze blokkades kan ik weghalen met behulp van de pendel. Ik ben positief en kan je weer je eigen kracht laten voelen en een boost positiviteit geven.

Ik heb het liefst een <3 tot <3 gesprek en van daaruit ga ik de energie die stroomt volgen. Ik noem het chaos magie. Tijdens de Reading kan ik werken met diverse Tools zoals bijvoorbeeld de Orakelkaarten om nog meer inzicht te kunnen krijgen in datgene wat jou op dit moment bezig houdt of afremt in heel je wezen. Ik wordt ook veel gebeld voor het energetisch reinigen van huizen.

Numerologie en astrologie kan alleen via een @mail consult, zodat ik het helemaal kan uitzoeken

Tevens vind ik het heerlijk om via creativiteit mezelf te uiten. Als ik mijn eigen waarheid leef, fladder ik door het leven van moment tot moment. Wil je jouw waarheid weten?! Bel mij dan.

Liefs, Nova

Je vragen kunnen gaan over liefde, relaties, werk, zakelijk, opvoeding, burn-out, echtscheiding, het verlies van een dierbare, opvoeding, droomanalyse , contact met overledenen, het op afstand reinigen van je huis of werkomgeving.

Skills: Numerologie, Astrologie, huis reinigen, contact met Engelen, Tarot, Orakelkaarten, Pendel, Runen Stenen, Droomanalyse, Coaching, Sigils Symbolen, Magnetiseren

Telefonisch consult
E-mail consult
Fotoreading
Jaarprognose
Horoscoop

0909-0804 90cpm
0907 23666 125cpm