Mediums24


8 juni 2018 - Woordenboek

Gidsen

Gidsen

Tags:

Gidsen

Iedereen heeft gidsen, sommigen hebben er één, anderen hebben er meer. Ook al zie of hoor je ze niet, je hebt ze wel.

Een gids wordt ook wel beschermengel genoemd en is meestal een mens uit een eerder leven omdat er tijd nodig is om te helen, voordat zielen weer kunnen evolueren. Het kan ook iemand zijn die je kent. Dit komt echter niet zo vaak voor.

Een gids is een hoog ontwikkelde ziel, die je altijd bijstaat. Zij communiceren op verschillende manieren. De een voelt zijn gids intuïtief en de ander hoort of ziet hem of haar. Wel is het zo dat ze altijd veilig, positief en warm aanvoelen. Als je je open gaat stellen voor je gidsen, geef je ook toegang tot andere entiteiten. Op het moment dat het niet goed aanvoelt, weet je dat het niet jouw gids is. Dit komt omdat jouw gids je kent en ondertussen behoort tot jouw eigen zielengroep.

Communiceren

Als je zelf niet bewust kunt communiceren met je gids, dan spreekt jouw gids eigenlijk via jouw eigen intuïtie. Zij hoeven niet per se een gedaante te zien. Zij kunnen zich namelijk ook kenbaar maken door een bepaalde geur, warmte of energie. Een gids zal je altijd alleen maar leiden en begeleiden. Zij zullen je dus nooit je eigen wil ontnemen.

HomeTerug naar blog overzicht