Mediums24


3 mei 2018 - Woordenboek

Channeling

channeling dreamcatcher mediums24.nl

Tags:

Wat is Channeling 

Channeling of ook wel channelen is letterlijk vertaald kanaliseren. Maar wat kan je er nu eigenlijk mee? Door het kanaliseren krijgen onze mediums en consulenten contact met geesten van overledenen, je hogere Zelf, natuurgeesten, engelen, of zelfs huisdieren die je lief hebt.

Deze entiteiten zijn eigenlijk een doorgeefluikje voor de mediums en consulenten die het vervolgens aan jou kunnen vertellen.

Hoe werk het

Het channelen werkt als volgt. De mediums en paragnosten bij mediums24.nl  focussen zich volledig op de entiteit waar zij mee in contact zijn. Zij spreken uit of schrijven op wat er doorkomt via dat kanaal.

Om een goede verbinding te maken met het juiste kanaal, moet de energie van het medium zich op hetzelfde niveau bevinden als dat van de zender. Dit gebeurt als het medium zijn frequentie omhoog zet en de zender zijn frequentie lager zet. Dit kan gedaan worden door gevoelens op te roepen vanuit de ontvanger.

Er bestaan er ook channeling waar het anders gaat. Hier gaat de geest van het wezen opzij, waardoor er plaats wordt gemaakt voor andere energiebronnen. Zij krijgen dan de ruimte om te communiceren door het lichaam. Deze verschuiving kan waargenomen worden door mensen die aura’s kunnen lezen en kan enkele seconden tot een paar minuten duren.

Voor channeling kun je bellen met een van de consulenten op het Platform van Mediums24.nl. De mediums, paragnosten, coaches, kaartleggers en andere consulenten werken met hun eigen gaven en jouw energie.

Namasté

 

ga naar uw medium, paragnost of kaartlegger

ga naar goedkoper bellen

Terug naar blog overzicht