Medium Tatum


11 oktober 2018 - medium Tatum

Hoe en wat …Burn-Out

hoe en wat burn out medium tatum box 20 mediums24.nl

Tags:

Onderstaand een beknopte omschrijving over burn-out door (ervaringsdeskundige en coach) medium Tatum. Herken je jezelf hierin? wil je erover praten (anoniem en in je eigen veilige omgeving en wanneer jij dat wilt?!) wil je je ervaring delen? wil je antwoorden en inzichten en worden begeleid bij jouw proces? bel dan met Tatum of met een van haar collega’s bij mediums24.nl. Zij zijn deskundig en zorgvuldig geselecteerd, objectief en discreet.  

De confrontatie met jezelf…

Je weet pas hoe het is en hoe het voelt, wanneer je er zelf in terecht komt. Het onbegrip van anderen omdat zij zich niet kunnen verplaatsen in hoe het voelt. Hoe jij je voelt. Het moment dat je voor jezelf onder ogen ziet dat het niet goed met je gaat, de erkenning van je diagnose, komt keihard binnen. Uitspreken van wat er aan de hand is, het jezelf hardop horen zeggen en dan speelt er misschien nog wel schaamte mee. Schaamte omdat je het gevoel hebt dat je niet sterk genoeg bent geweest. Juist de mensen die sterk zijn, overkomt het. Die wachten tot het laatste moment; tot het écht niet meer gaat en ze niet meer op de benen kunnen staan. Elke prikkel is er eentje teveel, je hoofd laat het afweten. Je kan niks, je wilt ook niets en tegelijkertijd wil je heel graag dat het weer heel snel over is.

Het heeft tijd nodig. Jij hebt tijd nodig. Het proces (willen) versnellen werkt averechts. Heel veel rust, voelen wat je nodig hebt en daaraan toegeven. Vervolgens ga je stapje voor stapje vooruit. Onderweg naar een nieuwe versie van jezelf.

Blijf er niet in je eentje mee rondlopen en praat erover. Geef aan waar je behoefte aan hebt. Of als je dat niet weet, geef je aan wat je vooral niet wilt. Je staat er niet alleen voor!

Liefs,
Tatum 

door Medium Tatum Box 20

Terug naar blog overzicht